Om mig

Rebalanced     

Balance i krop og sjæl

Lidt om mig

 

 

Jeg hedder Lilla Sallai og jeg er 29 år gammel. Jeg er eksamineret og RAB-godkendt healings- og samtaleterapeut med speciale i angst- og stresshåndtering. 

Da jeg altid har haft lyst til at hjælpe dem, der går igennem svære tider og har forskellige udfordringer i deres liv, valgte jeg i 2014 at blive uddannet terapeut på Kilden i Valby, og blev eksamineret og RAB-godkendt i 2017.

Kursuscentret Kilden har en 1000 timers uddannelse som afspændingsmassør, healings- og samtaleterapeut. Denne uddannelse har givet mig værktøjer, så jeg er bedre klædt på til at varetage mine klienters forskellige behov, på et professionelt niveau. Den gavnlige effekt, som healingsmassagen gav mig, overbeviste mig om, at den også godt kunne bruges til at hjælpe andre, der går igennem svære tider, og dermed få forbedret livskvalitet.


Siden har jeg fået efteruddannelse i både stress- og angstbehandling, og har speciale i afspænding, coaching, NLP og terapeutisk yoga.

 

Udover at have private klienter har jeg sideløbende et samarbejde med Fit For Work I/S, hvor jeg giver behandling til medarbejdere i mange forskellige virksomheder, med hvert deres behov. Hvis du gerne vil vide mere om vores massageordninger, er du velkommen til at ringe til 50503633 eller besøge www.fitforwork.dk.

 

Jeg lægger vægt på, at du som klient får tilstrækkelig hjælp og vejledning, der er med til at genopbygge kroppens og psykens harmoni og balance. Jeg kan byde ind med smertelindring, afspænding, forebyggelse af spændinger og skader, og mindske stressrelaterede symptomer m.m.

 

Jeg er selv rigtig glad for at slappe af, meditere og nyde livet, samt at dyrke sport og bruge min krop i min fritid, hvor jeg elsker at svømme, klatre og lave yoga.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

 

Rebalanced

 

Lilla Sallai

Massør

Samtaleterapeut RAB

Healingsterapeut RAB


Bomuldsgade 4, 1.sal (Kilden)

2500 Valby


Nørregade 41

1165 København K


Tlf.: +45 27 99 33 50

Email: info@rebalanced.dk

 

 

CVR: 39161362

Åbningstider:


Mandag – torsdag:  15.00 – 20.00

Fredag:                       14.00 – 18.00

Lørdag:                      efter aftale

Søndag:                      lukketOBS:

Tidsbestilling er nødvendig!Copyright © All Rights Reserved