Om mig

Lidt om mig

 

 

Jeg hedder Lilla Sallai og jeg er 33 år gammel. Jeg arbejder til dagligt som massør og virksomhedsmassør, og jeg er uddannet, eksamineret og RAB-godkendt massør samt RAB-godkendt samtaleterapeut med speciale i angst- og stresshåndtering. 


Jeg er blevet uddannet på Kursuscentret Kilden i Valby samt At Work Skolen, og blev eksamineret i hhv. 2017 og 2021.


Kursuscentret Kilden har en 1000 timers uddannelse som massør, afspændingsmassør samt healings- og samtaleterapeut. Denne uddannelse har givet mig værktøjer, så jeg er bedre klædt på til at varetage mine klienters forskellige behov, på et professionelt niveau. 


Siden har jeg fået efteruddannelse i både stress- og angstbehandling, og har også gennemført en 300 timers efteruddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære, så jeg er endnu bedre klædt på til at hjælpe med de forskellige udfordringer der måtte dukke op og være tilstede.

 

Udover at have private klienter har jeg sideløbende et samarbejde med Fit For Work I/S, hvor jeg giver behandling til medarbejdere i mange forskellige virksomheder, med hvert deres behov. Hvis du gerne vil vide mere om vores massageordninger, er du velkommen til at ringe til 50503633 eller besøge www.fitforwork.dk.

 

Jeg lægger vægt på, at du som klient får tilstrækkelig hjælp og vejledning, der er med til at genopbygge kroppens og psykens harmoni og balance. Jeg kan byde ind med smertelindring, afspænding, forebyggelse af spændinger og skader, og mindske stressrelaterede symptomer m.m.


 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!Bedste hilsner

Lilla