Om mig

Rebalanced     

Få ro og balance i krop og sjæl

Lidt om mig

 

 

Jeg hedder Noémi Lilla Sallai og jeg er 28 år gammel. Da jeg altid har haft lyst til at hjælpe dem, der har forskellige udfordringer i deres liv, valgte jeg i 2014 at blive uddannet på Kilden i Valby.

Kursuscentret Kilden har en 1000 timers RAB-godkendt uddannelse som healingsmassør og samtaleterapeut. Denne uddannelse har givet mig værktøjer, så jeg er bedre klædt på til at varetage mine klienters forskellige behov, på et professionelt niveau. Den gavnlige effekt, som healingsmassagen gav mig, overbeviste mig om, at den også godt kunne bruges til at hjælpe andre, der går igennem svære tider, og dermed få forbedret livskvalitet. Jeg har efteruddannelse i både stress- og angsthåndtering- og behandling.

 

Jeg har sideløbende et job som massør og virksomhedsmassør.

 

Jeg lægger vægt på, at du som klient får tilstrækkelig hjælp og vejledning, der er med til at genopbygge kroppens og psykens harmoni og balance. Jeg kan byde ind med smertelindring, afspænding, forebyggelse af spændinger og skader, og mindske stressrelaterede symptomer m.m.

 

Jeg er selv rigtig glad for at slappe af, meditere og nyde livet, samt at dyrke sport og bruge min krop i min fritid, hvor jeg elsker at svømme, klatre og lave yoga.

 

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

 

Rebalanced

 

Noémi Lilla Sallai

Massør og samtaleterapeut RAB

 

Tlf.: +45 27 99 33 50

Email: info@rebalanced.dk

 

 

CVR: 39161362

Åbningstider:


Mandag – tirsdag:  14.00 – 19.00

Fredag:                      9.00 – 19.00

Lørdag:                      efter aftale

Søndag:                      lukketOBS:

Tidsbestilling er nødvendig!


Copyright © All Rights Reserved