Behandling

Rebalanced     

Balance i krop og sjæl

 Terapeutisk samtale RAB


Et unikt redskab, der kan hjælpe dig med at bevidstgøre og hermed overkomme dine udfordringer, såsom stress, angst, livskriser eller andre problematikker, der forhindrer dig i at leve dit liv som du gerne vil.


Stresshåndtering- og behandling:

Denne type behandling og eventuelt behandlingsforløb kan have en stor gavnlige effekt på dig, uanset om du er ramt af hverdagstress, alvorlig stress eller har haft et egentlig stressnedbrud. Efter en indledende og afklarende samtale aftaler vi, om du har behov for at forstætte i et stresshåndteringsforløb. 


Angsthåndtering- og behandling:

Denne type behandling og behandlingsforløb kan være en stor hjælp til dig, der kæmper med forskellige former for angst, uanset, om det er generaliseret angst, panikangst eller fobier m.m. Efter en indledende og afklarende samtale aftaler vi, om du har behov for at forstætte i et angsthåndteringsforløb. 


Samtalen varer ca. 1 time pr. gang, og kan kombineres med relevante øvelser og evt. afspænding, hvis der er behov for det. Det anbefales at kombinere samtalen med en egentlig kropsbehandling også for at kunne opnå den største mulig effekt.
Terapeutisk samtale kombineret med healingsmassage RAB

 

 

Terapeutisk samtale efterfulgt af en blid helingsmassage er en metode, der kan hjælpe dig til at finde mere ro og balance i din hverdag, og gøre dig mere bevidst om dine specifikke udfordringer, f.eks stress, angst eller andre problematikker. Denne type behandling er helhedsorienteret og skaber større sammenhæng mellem krop og psyke.

 

Vi starter med en kort terapeutisk samtale om, hvad det er der presser sig mest på og hvad du måtte have på hjertet lige nu. Samtalen efterfølges af en blid og omsorgsfuld helkropsmassage. Den efterfølgende helkropsmassage kan være med til at give dig en rolig og meditativ sindstilstand og skaber mere balance. Denne tilstand minder ofte om vores sædvanlige drømmetilstand og kan give dig mulighed for en større forståelse af dine udfordringer og eventuelle løsningsmuligheder. Der vil blive lavet forskellige øvelser, så du får alle de nødvendige redskaber, der hjælper dig med at komme forbi din udfordring.


Jeg har efteruddannelse i angst- og stresshåndtering, og kan supplere mine behandlingsmetoder med bl.a. coaching, meditation, terapeutisk yoga, NLP m.m. alt efter, hvad du ønsker, og hvad dine behov måtte være. 

 

Din garanti for kvalitet er sikret gennem Foreningen af Healingsterapeuter.

 

Jeg er registreret alternativ behandler i healingsmassage og samtaleterapi. Det sikrer dig en behandling givet med baggrund i en uddannelse, der opfylder Sundhedsstyrelsens krav for RAB godkendelse.

Du kan læse mere om healingsmassage på www.healingsmassage.com


 

 


AfspændingsmassageAfspændingsmassage er en blid, afslappende og omsorgsfuld massage, som har til formål at hjælpe dig med at spænde mere af og få ro i krop og sind. Denne type massage har en meget afstressende virkning, og kan både gøres på dele af kroppen, men også som en helkropsmassage. Derudover kan den hjælpe dig med: • dine fysiske smerter
 • at være mere nærværende
 • at samle din opmærksomhed
 • at få mere balance i hverdagen
 • at have mere energi og overskud
 • søvnproblemer m.m.Den bedste effekt kan opnås med en helkrops afspændingsmassage, som varer ca. 1,5 time.


Fysiurgisk massageDenne type behandling har mest fokus på muskler, sener, myoser og fysiske smerter på kroppen. Regelmæssige behandlinger kan bidrage til at forebygge muskelspændinger og skader, stimulere eller berolige nervesystemet, afhjælpe træthed og lindre stress m.m. Nogle fordele ved massage:  • fjernelse af stivhed, spændinger og smerte
 • afspænding
 • beroligelse
 • forbedret åndedræt
 • forbedret kredsløb
 • forbedret velbefindende

Rebalanced

 

Lilla Sallai

Massør

Samtaleterapeut RAB

Healingsterapeut RAB


Bomuldsgade 4, 1.sal (Kilden)

2500 Valby


Nørregade 41

1165 København K


Tlf.: +45 27 99 33 50

Email: info@rebalanced.dk

 

 

CVR: 39161362

Åbningstider:


Mandag – torsdag:  15.00 – 20.00

Fredag:                       14.00 – 18.00

Lørdag:                      efter aftale

Søndag:                      lukketOBS:

Tidsbestilling er nødvendig!Copyright © All Rights Reserved