Kontakt


Rebalanced Massage & Velvære

 

 

Lilla Sallai

Fysiurgisk massør

Samtaleterapeut


Bomuldsgade 4, 1.sal

2500 Valby


Email:

info@rebalanced.dk

 

Tlf.: +45 27 99 33 50


CVR: 39161362OBS: Tidsbestilling er nødvendig!

 


Praktisk


Tidsbestilling er nødvendig.

Tidsbestilling kan ske online, på tlf. 27 99 33 50 eller info@rebalanced.dk. Du er også velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular, med ønske om dato og tidsrum. Jeg vil herefter vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med en bekræftelse på tid eller et alternativ, såfremt jeg ikke kan efterkomme dit ønske.


Har du akut brug for hjælp, er det bedst at ringe eller sende sms på 27 99 33 50. 


Tidsbestilling & afbud - afbud skal ske senest 24 timer før. Ved manglende afbud betales 50% af prisen. Ring, send sms eller send en mail til info@rebalanced.dk


Betaling:

Jeg tager imod betaling via netbank, MobilePay og kontant.VIGTIG INFO - information vedr. COVID-19:


Jeg efterlever selvfølgelig alle Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinier vedr. forebyggelse af smitterisiko ifm. behandlingerne. I praksis betyder det, at:

  • Du skal fremvise et gyldigt corona pas, der enten viser en negativ corona test indenfor 72 timer, at du er vaccineret eller kan påvise, at du tidligere har været smittet med corona virus (gælder mindst 14 dage og højst 180 dage efter positiv test). 
  • Du skal bære mundbind/visir, når der ikke behandles.
  • Når du kommer ind ad døren, vil du blive bedt om at væske og spritter hænder af med det samme. Sprit vil blive stillet til rådighed flere steder i lokalet.
  • Jeg vil have skærpet fokus på at undgå tæt ansigt-til-ansigt kontakt under behandlingen, og evt. bære mundbind/visir, samt at holde afstand når der ikke behandles.
  • BESTIL IKKE TID/AFLYS DIN TID HVIS DU FØLER  DIG DET MINDSTE SYG, hvis du har symptomer på COVID-19 eller hvis nogen i din husstand er smittet. Jeg forbeholder mig retten til at afvise behandlingen, hvis du er syg eller har symptomer.Har I spørgsmål vedr. behandlingerne eller vil I gerne bestille en tid, er I altid velkomne til at kontakte mig på tlf. 27993350.


Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer!Bedste hilsner

LillaKontaktformular